Groenstraat 24
6374 JR Landgraaf NL
Tel. (+31)(0)45-5640056
Email: info@klingtrading.nl
KvK:75239434
U bent bij:
Aluplast - Kunststof gespoten
Groothandel voor bedrijven!

(geen particulieren)


Firma-, type-, waarschuwingsborden uit ALUPLAST® worden vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen met relief-teksten.De verhoogde relief-teksten en serienummer velden alsmede de omlopende rand kunnen worden bedrukt met chroom of aluminium folie. Doordat deze platen in metalen matrijzen gespoten worden, zijn de afmetingen, uitvoering en positie van de evestigingsgaten gegarandeerd identiek aan vorige leveringen.


Afhankelijk van de toepassing kunnen ALUPLAST® platen met een temperatuurbestendigheid van -30 tot +110 graden Celsius geleverd worden.

Op de modernste CNC-graveer en freesmachines in eigen werkplaats worden op efficiente wijze de spuitgietmatrijzen vervaardigd voor deze hoogwaardige ALUPLAST® platen.

De meeste Europese karrosserie bouwers van bedrijfsautomobielen, opleggers, autobussen monteren op hun eindproducten firma-naamplaten, losse letters of teksten gemaakt uit ALUPLAST® omdat in de praktijk bewezen is dat deze uitstekend bestand zijn tegen extreme weersinvloeden. ALUPLAST® naamplaten in relief teksten gespoten en bedrukt met chroomfolie zijn afhankelijk van de uitvoering uitstekend korosiebestendig (volgens Kesternich-test).

Er treden geen afwijkingen op tijdens 3 tot 5 Kesternich testen in het laboratorium. ALUPLAST® naamplaten, letters en hele teksten zijn ook leverbaar in galvanisch verchroomde speciaal kunststof.


aluplast :: etiketten :: naamplaten :: pictogrammen :: alu :: contact Kling Trading © 2011
Nederlands English